duminică, 13 septembrie 2009

Mtv Video Music Awards, diseara!

Astazi este seara cea mare, seara Mtv VMA! Beyonce conduce nominalizariile alaturi de Lady Gaga ( cate 9), urmate de Britney Spears (cu 7). Speram sa castige cat mai multe si nu suntem singurii ! Miley Cyrus a spus ca Beyonce este o legenda si este de sperat ca ea sa castige, iar Russell Brand a spus ca probabil cele mai multe premii vor fi castigate de Beyonce, la fel si Aubrey O'Day.
In timp ce blogul a fost pe 'pauza' s-au intamplat cateva lucuri ce trebuie mentionate:
- Beyonce a implinit 28 de ani! LA MULTI ANI B!
- Beyonce a cantat in cadrul concertului Answer the Call al lui Jay Z, concert in memoria mortilor de la 11 septembrie. Trebuie sa vizionati videoclipul, este absolut FIERCE!

Beyonce live DIVA la concertul lui Jay Z:


-Sweet Dreams este un hit in America, a ajuns deja pe locul 39 in top 100! Este foarte difuzat la radio si este in top 26 cele mai bine vandute melodii! O sa explodeze dupa ce Beyonce in promoveaza la VMA diseara! Este de asemenea al 6-lea top 40 de pe I am...Sasha Fierce, punand numele lui Beyonce alaturi de legende precum Janet Jackson.
-Video phone ar putea fi urmatorul single de pe album. Eu speram la Radio.
-Crazy in love este a 2-a cea mai bine vanduta melodie din anul 2000 pana in prezent, cu 5 milioane de exemplare vandute si fiind depasit doar de Hips don't lie al lui Shakira!

Niciun comentariu: