miercuri, 3 iunie 2009

Beyonce e a4a celebritate ca putere- Forbes magazine


Revista FORBES este cea mai celebra revista care se ocupa cu ...bani. Anual, publica o lista a celor mai puternice celebritati, bazandu-se pe mai multe criterii, printre care si banii castigati. Beyonce se mentine si anul acesta pe pozitia a4a, insa cu doua milioane de dolari mai putin ca anul trecut. Nu ca ar conta, suma castigata de Beyonce anul acesta fiind de 87 milioane de dolari.
Traducere articol din revista: A vandut peste 118 milioane de discuri ( se numara si singlelurile), a castigat 10 Grammy, a jucat in 7 filme si a avut 3 turnee solo. Anul acesta a castigat 87 miloane de dolari din reclame, vanzari de albume, turneu si alte aparitii, filme si moda. Acest portofoliu diversificat o face a 4a in lista 100 cele mai puternice celebritati ale lumii.(...)Asemenea realizari ne tenteaza sa o comparam cu un alt superstar de 27 de ani, Britney Spears. Dupa ce a fost 'sus' la o varsta frageda, Spears a demonstrat o mare putere de prabusire. In momentul de fata, ea ( Britney) este a 13a pe lista noastra si momentan se afla in turneu si recuperare.(...)
Beyonce se afla pe lista in compania unor nume mariiiii. Top 5 cele mai puternice celebritati ale lumii:
Angelina Jolie
Oprah
Madonna
Beyoncé
Tiger Woods
Sunt foarte mandra de Beyonce. La doar 27 de ani sa faci 87 de milioane de dolarii intr-un singur an! Si nici nu s-a terminat turneul. Plus ca nu e prima oara cand Bee e in top 100. De la inceputul carierei a fost constanta, facand cateva milioane bune pe an. Probabil ca cei care s-au indoit vreodata de ea sunt in 'extaz' in momentul de fata:)). Ok, doua poze din revista. Superba!
free image hostfree image host

Niciun comentariu: