marți, 24 martie 2009

People love to HATE Beyonce




Merita sa scriu despre asta? Probabil ca nu, dar totusi o fac. In secunda in care Beyonce apare purtand ceva ce seamana oricat de putin cu ceva purtat de alt artist toata lumea incepe: Beyonce copiaza, m-a dezamagit total, fara sa caute un minut pentru a vedea ca Beyonce purtase ceva asemanator in urma cu ani de zile. Beyonce o copiaza pe Lady Gaga, Britney , Angelina Jolie, Tina Turner, dar mai ales pe Rihanna.Nu poate sa fie deloc originala nu? In momentul in care un fan Beyonce spune ca sunt asemanari intre ceva ce a purtat/facut Beyonce si ceea ce face/poarta un alt artist i se spune " normal, esti fan, de aia zici asta". Trebuie sa o idolatrizezi pe Beyonce ca sa realizezi ca cat de mult e copiata? Nu, trebuie doar sa fi o persoana realista.


Ciara o copiaza pe Beyonce sau e doar o asemanare? Daca poza Ciarei ar fi fost mai veche , atunci, CU SIGURANTA ar fi fost copiata de Beyonce;).
In concluzie, Beyonce nu are NIMIC original, nu este copiata NICIODATA, nu este in stare sa faca ceva interesant, mereu se inspira de undeva si nu se poate abtine sa nu copieze.

Image and video hosting by TinyPic

I love you, Haters:*

2 comentarii:

laura spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
laura spunea...

http://www.glossymagazine.ro/muzica/video-documentar-beyonce-the-copypaste-artist-of-the-millennium-a-completely-deja-vu-career
Am ramas un pic socata de cat de mult pot unii sa abereze.